3 ónapos korban nem kevés az 5,25 kg?
a zöld kaka azért nem a világ vége. nem utal éhezésre mint azt sokan rosszul gondolják . csupán annyi az oka hogy az epefesték nem szivodott fel mert a baba az ételt gyorsan emésztette .ergo gyors az anyagcseréje de bízz a kisbabádban ha éhes lenne van benne annyi életösztön hogy ordítana ha nem lakik jól.
a kemény kaka tápszeres babáknál normális . adj neki kis vizet kanálból v. üvegből . ha teáztatni szeretnéd azt is lehet kis édeskömény teát kaphat.
az alvása ilyen .
ha van elég kakis pelus és boldog kiegyensúlyozott nem túl sírós akkor megkapja azt a mennyiséget ami elég neki . de azt is teheted hogy ha kevésnek gondolod készíts kicsit több tápszert hátha elfogy. ha nem kéri észre fogod venni
Amíg nem fogy, addig tényleg nincs gond.
Az én babám teltebb, nem kövér, csak husis, 3 hónaposan volt 5,8 kg és 62 cm.
ezt a kaka dolgot tuti doki mondta . ha megszakadsz se tudsz helyette kakálni majd akkor fog jóesetben javulni ha kap gyümölcsöt rostokat .
ha ilyen a természete - alvás. - azzal nem tudsz mit csinálni nem adnak rá csak homeopátiát asszem chamomilla ami jó rá .
ha nem kér többet akkor elég az amit most megeszik. nyugodj meg idővel javul. szeretgessétek sokat lehet hogy az elvárások kihatnak rá és érzi a feszültséget még tudat alattit is.
Nálunk is gond volt a kevés kaki, ráadásul hasfájós is lett, így tápszert váltottunk. Azután napi 1-2 széklete lett, és csillapodott a hasfájása is.
Konzultálj esetleg dokival, mit szólna egy tápszerváltáshoz! Azt azért tudnod kell, ha válogatós, akkor nem eszik meg akármilyen tápszert. Barátnőm kislánya is ilyen volt, aztán nagy nehezen ráakadtak amit elfogadott. Állítólag a HA-s tápszereknek rosszabb az ízük, hát ezt nem tudom, én mindet megkóstoltam amit adtam neki, és mind szörnyű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!