Manapság adnak még ilyenek neveket a szülők?
Én is ezen gondolkoztam amikor babát vártam.
Valahogy nem tetszettek a "most menő" nevek,de azért pl Béla nekem nem tetszett volna a fiamnak.Végül Balázs lett.
Viszont ismerek pici Dénest akinek a beceneve Deni, így sokáig nem is tudtam hogy mi az eredeti keresztneve:)
Ismerek 2 éves Ferikét, ő a nagybáttyja után kapta a nevét, mert az apukájának már van egy ugyanolyan nevű fia (másik anyától). Én azon is csodálkozom, hogy van egy Gyuri a huszonéves ismerőseim közt (gondolom apja után).
Ismerek egy Júliát, fél éves.
Ő ugyan nem az anyukájáról kapta a nevét, de gondolom, nagyszülőről vagy egyéb rokonról...
05-30 18:04
Gratulálok a Ferikékhez, gyönyörű név, mindig is a kedvencem volt (kár, hogy én sosem adhatom, ha lesz fiam:-( )
Kérdező, ismerek Misikét (7 éves), Dénest (3 éves), Petikét többet is, Tibikét (3 éves), meg Jancsikát (5 éves).
Nyilván ezek közül is vannak szépek, kevésbé szépek, de valahogy (szerintem) akkor is jobban mutat majd a hivatalos papírokon, mint egy mostnagyontrendiéskülönleges Dominik/Noel, vagy egy hiperszuperdivatosextramagyar Zétény/Koppány...
Bocs mindenkitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!