Mit tehetnék, hogy megóvjam a kisbabám egészségét az alábbi helyzetben?
Igen, ugyan ez lenne a helyzet több ygerekkel, lebetegedne sorra mki, de kapnának is rá gyógyszert, antibiotikumot, akármit, nem lenne egy kézmozdulattal elintézve, hogy "Á, ez csak pollen, csak a fagyitól van".
Vagy én értelmezem rosszul, h a gyerek nem kap rá semmit???
Esetleg önkormányzati bérlakásra nem vagytok jogosultak?
Próbálj adni vitaminokat az unokatestvérnek is, hátha nem szed össze akkor mindent az oviban, és nem adja tovább Nektek.
Ha nem tudsz albérletbe menni, akkor nem nagyon tudsz tenni semmit.
Azt nem várhatod, hogy míg a nagymama az egyik unokáját és a családját befogadta, a másikra meg ne vigyázzon miattatok hétvégén vagy ha épp beteg. Nyilván azért vigyáz rá ő, mert a szülei máshogy nem tudják megoldani. Ahogy ti is azért laktok ott, mert máshogy nem tudjátok megoldani. Ha úgy érzed, hogy nem kap gyógyszert, akkor ezt esetleg felvetheted a szüleinek. De pl a vírusfertőzésre nincs gyógyszer, maximum tüneti kezelés, de nem biztos, hogy gyorsabban elmúlik tőle, mint ha nem kapna semmit.
Az én 5 hósom is többször volt már beteg, ami persze rossz, főleg, hogy a tesói 1,5-2 éves korukig egyáltalán nem voltak. Most viszont hazahozzák a bacikat a közösségből a picinek. Ez is egy kényszer helyzet, ehhez kell alkalmazkodnom. Nem vehetem ki a nagyot a közösségből nem bízhatom betegen z annyi másra és a picit sem tudom lepasszolni, ha a nagyok betegek. Ez van sajnos. Én se tudok erre megoldást. És nem értem, hogy te mit vársz, szeretnél. Hogy ne vigyék a másik unokát? Az szerintem nagyon igazságtalan lenne. Hogy azért mert ti ott laktok kényszerből, ők keressenek másik bébiszittert. (lehet lepontozni :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!