Mit tehetnék, hogy megóvjam a kisbabám egészségét az alábbi helyzetben?
Immunerősítő a picinek.
Ha pedig most többször beteg, reméljük mire közösségbe megy már nem lesz annyira beteges. Tudom ez nem a legjobb szempont, de több a semminél, ha már költözni nem tudtok.
Amúgy nagymama hiába fogadott be titeket, attól még a kisebbik unokájára is gondolnia kell, úgyhogy üljetek le megbeszélni a dolgokat, az a biztos. Ha nem érti meg, hogy a babátok állandóan megbetegszik, és ennyire elzárkózik mindentől, akkor tényleg érdemes egy dokival beszélni, milyen immunerősítőt ajánl (vagy érdemes vérvételre beutalót kérni, hátha más is áll az állandó betegeskedés hátterében).
Párodnak jobbulást és reméljük mihamarabb talál utána munkát is!
Menjetek inkább albérletbe, mert hiába laktok ott "kedvezményesen", ÉN inkább fizetnék 2x annyit, de a gyerekem ne kapjon el állandóan mindent. (Gyógyszereket is venni kell vmiből és nem kevés! az én két gyerekem egyszerre lett beteg és kb. 10.000 volt csak az orvosságuk!!)
Párod találjon munkát a gyereketek érdekében sürgősen és fordítsátok meg a sorrendet! (Te maradj otthon és ő dolgozzon)
Az immunerősítő önmagában nem sokat fog érni, mert semmi sem csodaszer. És bár ha 2-3 havonként lebetegszik, és akkor úgy gondoljuk, hogy oké, kipipálva , majd ha oviba megy, nem lesz annyit beteg...ez ezen esetben butaság. A másik unokának, vélhetően, ahogy a kérdező is írja vmiylen visszatérő vírusos vagy bacis betegsége van, szövődmény, akármiből; a nagymama meg sz.rik rája. Bocsánat, ha kemény vagyok.
Még az jutott eszembe, ha más nem (ott muszáj maradni nagyinál) elvinném azt a gyereket orvoshoz, aztán ott halljam saját fülemmel, hogy ez csak a pollentől van........
Sajnos ezt akkor nem tudod kivédeni.
Gondolj bele, ahol a nagy tesó Bölcsibe, Oviba jár, ott is elkapja a pici a betegséget a nagytól.
Mire Bölcsibe Oviba megy a gyereked, legalább be edződik, és immunisabb lesz.
Valami vitaminnal tudod erősíteni a picit hogy ne kapja el, vagy ha ott az uncsitesó, akkor a párod vigye a picit sétálni, altassátok kint.
Mivel nem saját lakás, nem tudod sajnos megmondani neki mint írtad hogy ne jöjjön.
Barátnőmnél is ez van, Mami vigyáz a fiára, aki 2 éves, de lakik nála két nagyobb. Ha beteg is viszik a gyereket a mamihoz, mert dolgozniuk kell, de ha ott beteg a két gyerek, akkor is viszik, mert dolgoznia kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!