Segítség, nem alszik ágyban a babám napközben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 hónapos a kislányom, és éjszaka nagyon jól alszik, esti szopizás után leteszem a kiságyba, és van hogy néha még nyüglődik picit (5-10 perc), de alapvetően egyedül elalszik. Nappal viszont csakis a hordozókendőben hajlandó elaludni, néha még ott sem, pedig majd leragad a szeme. Mihelyt vízszintes helyzetbe kerül, sír, születése óta, szóval nem kényeztettük el, vagy ilyesmi... Próbáltam melléfeküdni, együtt aludni, elringatni, kiságyban hagyni, semmi... Kivörösödve üvölt, és nagyon kitartó... Az a baj, hogy kicsit nehéz ahhoz, hogy úgy dolgozzak, hogy rám van kötve, vagy pl. mosogatni nem tudok így, túl rövid a kezem :) Valahogy sikerült ágyba szoktatnotok a babát? Azért nem merem nagyon erőszakosan, nehogy "megutálja" a kiságyát, és este se akarjon lefeküdni... Köszi a tippeket!2012. máj. 30. 13:09
11/11 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, hogy megoldódott a probléma! 3 napja napközben is alszik, méghozzá a kiságyban!!! :) Hasra fektettem, amit eddig nem volt hajlandó elviselni, most azonban egy kis bömbölés és simogatás után rájött, hogy nem is olyan rossz így, és 2 órákat alszik!!! Pedig ezzel már régebben is próbálkoztam, lehet, hogy akkor még pici volt hozzá! Úgy tűnik, időnként érdemes bepróbálkozni ugyanazokkal a módszerekkel, hátha időközben már működik! Köszi a tippeket mégegyszer is! :)
2012. jún. 8. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!