Babájukkal együtt alvó anyukák! Leírnátok hogy oldjátok ezt meg?
Egyre jobban sajnálom ezt a kisbabát, akinek az édesanyja vagy. Kapsz egy kritikát, és felrobbansz, egy atomerőműt fel lehetne fűteni az indulattal, ami átjön az írásodból.
Szegény gyerkőc, ha felnő és valamiben más a véleménye anyucinál, akkor jaj neki...:))
Pszichológiát tanultál 86%-os?! És használod is olykor, vagy csak indulatkitöltésre telik belőle? Nyugodtan mondjál nagyot belőle, meglátjuk melyikünk a tájékozottabb:) Na most tértünk viszont el a témától. De ha a kérdezőnek szócsöve van, akkor biztosan nem bosszankodik a válaszodon:)
További személyeskedésben nem veszek részt, nem tartom intelligens dolognak, amit gondolok és vallok a témáról leírtam, hála istennek nem eredménytelenül. Legalább elolvastátok:)
Egy tapasztalt és boldog szintén édesanya, aki egy kicsit konyít a dolog másik oldalához is..
"Kedves" idióta válaszolók! Mi a fenének írtok, csak azért mert nincs más dolgotok? Gondolom milyen lehet a viszonyotok a gyermeketekkel. Inkább őrá fordítanátok az időt, nem itt írogatnátok olyan kérdésekre amihez nem tudtok normálisan hozzászólni."
És ez nem durva? A többi kommentet a modi törölte annak arrogáns, személyeskedő tartalma miatt.
Ezzel ellentétben én leírtam egy véleményt, mindenféle személyeskedést mellőzve. És itt be is fejeztem, értelme további szócséplésnek nincs a részemről. További jó felháborodást és szép napot mindenkinek..
Oké lányok, nincs is itt gond, tényleg átment már durvába a dolog. Bocs, ha valakit megsértettem nem állt szándékomban, csak bosszant(nem felidegesít) hogy miért nem a kérdésre válaszolnak egyes emberek. Ennyi az egész. Én tényleg arra voltam kíváncsi, hogy ki hogyan oldja meg ezt a dolgot, nem arra hogy ki alszik és ki nem együtt a babájával. Szerintem ez mindenkinek a saját döntése.
Megjegyzem nekem tökéletes a kapcsolatom a férjemmel, sem testileg sem lelkileg nincs köztünk probléma, tehát nem az intimitást próbálom meg azzal pótolni, hogy a kicsim a közelemben alszik :), hanem egyszerűen jó hogy ott van egy karnyújtásnyira tőlem, tehát nem is velem alszik hanem a saját kiságyában csak néha átgurul hozzám aztán egy kis idő elteltével vissza. Szóval nem összebújva alszok vele!!!!! Az egy dolog hogy "egybe van nyitva" a kiságy és a nagy ágy.
Ja igen és még annyit a kedves "okoskodó" válaszolónak, hogy nem kell sajnálni az én kislányomat, hiszen tőlem nyugodtabb anyuka nem nagyon van a földön, engem aztán nehezen lehet felidegesíteni. De azért neked mégiscsak sikerült egy kicsit.
Sajna az a gond ezzel az oldallal hogy nem tudja az ember kivel "vitatkozik" a dolgokon.
Azért köszönöm a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!