Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újkrumpliból lehet pörét...

Gabszem kérdése:

Újkrumpliból lehet pörét csinálni 4 hónaposnak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
nem lesz finom. inkabb a regi krumplibol csinald
2012. máj. 30. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen az újkrumplinak semmi íze, inkább régi krumpliból csináld. Lehetni lehet belőle csinálni.
2012. máj. 30. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Nálatok az újkrumplinak nincs íze? Hol laktok? :)
2012. máj. 30. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze,én abból csinálom már (igaz 1 évesnek) szerintem nagyon finom,és sokkal "könnyebb"-nem érzem mint ókrumpliból!
2012. máj. 30. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as! Mindenkinek más az ízlése, nekem nem ízlik, de odaírtam a kérdezőnek hogy lehet belőle csinálni. Én hiába sózom, ízesítem akkor sem olyan az íze, viszont megsütve nagyon finom.Nem értem hogy miért kell minden egyes válaszba belekötni, szerintem egyesek csak azért járnak ide hogy belekössenek másba. Ahelyett hogy engem szapulsz adhatnál a kérdezőnek is egy választ!
2012. máj. 30. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ki szapul itt kit? Jaj de érzékenyek vagyunk...

Csak annyit kérdeztem, milyen újkrumpli az, aminek nincs íze? Nálunk nagyon is karakteres íze van!

Nem hiszem el, hogy mindenkinek kötekednie kell...

2012. máj. 30. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet,de meg is akarod etetni vele?
2012. jún. 3. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!