Danoninó 8 és fél hónaposnak?
nincs rá idő? azért ezt nem hiszem el, ne haragudj, körülbelül 5 másodperc a turmixban és kész, még ha az összeöntést meg a felbontást is beleszámítom, akkor jó fél perc.
ha annyira iszonyatosan elfoglalt vagy akkor csináld meg este.
de persze adhatsz danoninot 8 hónaposodnak, szíved joga azzal etetni amivel csak szeretnéd, bár nem hiszem, hogy a pici szervezetének szüksége lenne tartósítószerre meg ízfokozókkal...
Ízfokozó (natrium-glutamát, E 621) a bébiételekben is van.
Ha ritkán, havi 1-2 alkalommal adsz neki, nem lesz semmi baja tőle, de valóban nem tart sokáig összekeverni a natúr joghurtot egy kis gyümölccsel.
Vagy: vegyél rendes joghurtot (Jogobella, Activia, Densia), babajoghurtot - bár szerintem egyre megy, hogy bébiétel, babajoghurt, vagy rendes. Mindegyikben van valami, ezt nem tudod kivédeni.
2-es, a Densiat kimondottan tilos adni babaknak es az aktiviat sem ajanljak. nezz utana, mielott ajanlgatod ezeket....
akkor mar inkabb a danonino. egyebkent van kimondottan babaknak keszult joghurt, add azt inkabb. danonino mehet egy eves kor felett. :-)
2. vagyok.
Eloszor is elnezest a teves valaszert, hozzateszem en sem tudtam - ha tudtam volna, nem ajanlottam volna. Es a reklamban sincs benne, a dobozon sincs kiemelve.
Az Activia honlapja viszont igy irja: 1 eves kor alatt nem ajanlott - ahogy mas tejtermek sem. - itt azert nem hibaztam melle.
Megegyszer elnezest, es koszonom is egyben, mert valoban tudatlan voltam a Densiaval kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!