Hamarosan megszületik a kislányunk! A házban ilyenkor is átlag 20-21 fok van, ha nagy a meleg kinn, akkor 22 esetleg! Az hideg neki? Gondolom jobban fel kell majd öltöztetni!
Hú jó kis házatok van.
Szóval öltöztetni igen, de arra is figyelj hogy ha kimentek akkor azért ne legyen túlfütve a baba.
Amúgy alváshoz tökéletes ez a hö. ès télen is. Nyáron nem baj ha 30 fok van, mert ez termézetes hö.
Egy réteggel több ruhát kell adni rá ami rajtad van.
Fürdéskor lehet érdemes egy kicsit befűteni abba a helyiségbe ahol fürdeted a picit.
Hosszú ujjú body+ rugi ha látod hogy fázik egy kis zoknit is adhatsz a rugi alá és amikor alszik takard be szerintem ennyi elég.
Ha nyáron nagy meleg van szellőztess egész nap, így talán kicsit melegebb lesz a ház.
Szia!
Nekem tavaly májusban született a lányom,ugyanilyen hőmérsékletű a lakás,ez a tökéletes egyébként,nem a 25 fok.
Engem mindig letolt a védőnő,hogy nem kell agyonöltöztetni,mert én is hajlamos voltam rá.Hősugárzót sose használtunk,és még csak náthás sem volt soha,úgyhogy ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!