Párásítás házilag? HIDEG, PÁRÁS szobát kell teremtenem a kicsimnek a hurutos köhögése, síoló hörgők miatt, Ti miként tennétek ezt?
Most épp egy nagy tálba kakukkfüvet tettem,leöntöttem forraltvízzel és az párolog,de az nem túl meleg vajon?
illetve oda teregettem és lehúztam aredőnyöket. Egyéb ötlet?
Szerintem amit csináltál az pont meleg pára (gőz).
A szobában teregetés jó ötlet, vagy vegyetek hideg párásító készüléket (ami nem olcsó)! Télen a fűtőtestre egy tál vizet lehet rakni.
Hideg vizes dolgokat tegyél a szobájába. Pl: jéghideg vizet tegyél egy lavórba, bele egy törölköző és vidd be a szobájába. Ha kezd melegedni a víz cserél újra jéghidegre.
Nem ad túl sok párát, de a semminél több. A teregetés is hasonló, de ott egy idő után már nem hidegpára képződik, a hurutos dolgokra pedig a melegpára nem jó, sőt ....
Az jutott eszembe, hogy mi tavaly nyáron azt csináltuk (a szoba hűtése céljából), hogy ventilátor elé jeges cuccuokat tettünk (jégkockák, fagyasztott borsó...stb.) Ez tuti hideg pára! Hisz' a kruppos rohamban is a nyitott hűtő elé kell ültetni a gyerkőcöt!
Én ezt csinálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!