Tényleg szükséges a légzésfigyelő? Mennyi ideig kell lesnem a babám légzését, hogy e nélkül is biztosan tudjam, hogy aludhat saját szobájában?
Szerintem is csak akkor van értelme, ha tudsz azonnal cselekedni. erre van 4 perce az embernek. Aki nem végzett el ilyen tanfolyamot, elsősegélynyújtó, stb., akkor felesleges. nekünk sincsen, egy szobában alszunk a kicsivel, szerencsére nem volt gond, pedig egy borzasztó mélyen alvó lányka. De ha ki van zárva minden lehetséges kockázat (nem cigizel, levegős a szoba, jó a matrac, stb.), nem hiszem, hogy baj lehet.
6 hós babás
Mi kaptunk kölcsön. Koraszülött a picúr és ha nem lenne kölcsöngép, valószínű valahonnan mégis kiszorítottuk volna az árát. Egyik éjjel nagyon megijedtem. Etetés után a hasamon aludt. Én is már majdnem bealudtam, így gondoltam leteszem a kiságyába. Még mielőtt megmozdítottam volna feltűnt, hogy lehet nem vesz levegőt. Ekkor megfordítottam és még meg is ráztam kicsit. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy csak én nem éreztem, vagy tényleg nem vett levegőt, de a lényeg, hogy azok után meg aztá pláne nem lennék meg a légzésfigyelő nélkül!
Amúgy jó poén: egy gép érzékenyebb, mint a saját anyja! :)
Köszönöm mindenkinek a választ!A párom az erkélyen dohányzik,tehát a szobában semmi féle képpen sem!A matrac az jó,még én is aludnék rajta :)Lehet,hogy ezt fogjuk kérni,úgyis van rengeteg ruha már :)!A környezetemben nem használtak ilyet,ezért nem tartottam fontosnak!Az újraélesztéssel nem lenne probléma,eü-ben dolgozom és a hidegvér is meg van!Nem pánikolnék hála az égnek!
Még egyszer köszönöm mindenkinek a választ!
Én ragaszkodtam hozzá, hogy legyen. Igaz nagyon drága, de szerencsére a munkahely fizeti az eü kártyát, arra pedig meg tudtuk venni, az eü pénztár elfogadja.
Mostanra kiderült, hogy nem volt "kidobott" pénz. Kétszer riasztott be, és szerencsére mind az elsősegélyes "tanfolyamnak" mind pedig a hidegvérnek köszönhetően még ép és egészséges a babánk. :)
3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!