Elsősorban szoptatós anyukáktól kérdezném, miért sír ennyit a babám?
15 hónapos! Legszívesebben félóránként cicizni szeretne, mondogatja, hogy cici, meg hogy csücs az ágyra, már tök kivagyok tőle. Nem szeretném mégg leszoktatni, mert az a megnyugvása, na de ez már túlzás.
Szerintem nagyon sokat sír, meg nyüszög, mások szerint olyan kis nyugodt, jó baba, nagyon okos, ügyes, hamar csinál mindent, egy pillanat alatt megtaníthatunk neki akármit. Anyám szerint ez az ára. De engem ez kikészít!
Ha elmegyünk vásárolni, sétálni, vendégségbe, vagy akárhová semmi baja, ha apa játszik vele az udvaron, akkor sincs, de amint meglát, már kezdi.
Ha meghallom a nyivákolását, már összerándul a gyomrom, idegrohamot fogok kapni hamarosan.
Nálunk is ez volt, én is tönkre akartam menni idegileg és senki nem értette meg, hogy miért hisztizek.
15 hónaposan igyekeztem minden nap kicsit kiszabadulni otthonról egyedül, nekem is jót tett és ő is végre mással is volt, nem csak velem és ez elindította az elválasztás folyamatát.
Én a 10 hósomat szotatom, de csak reggel-este.
Ne a cici legyen egy akkora gyerek megnyugvása. Ha 15 hetes lenne, de már majdnem másfél éves.
Redukáld a szoptatások számát. A cici evést jelentsen neki, ne hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!