Mókica84 kérdése:
Koraszülött babák anyukái a ti babáitok a náthából mikor gyógyult ki? h tudnék rajta segíteni? NINCS láza! Elsősorban tapasztalatok érdekelnének.
Figyelt kérdés
A kislányom most múlót egy hónapos és 36hétre született,sajnos náthás lett és hiába szívom az orrát még mindig eléggé tele van.3napja voltunk orvosnál aki adott orrcseppet is,de szerintem nem akar javulni.
de azt is elismerem h engem lehet h jobban megvisel a dolog mint a kislányomat.
h tudnék még rajta segíteni?
2012. ápr. 13. 14:22
1/2 anonim válasza:
Az orrcseppet tedd el. Vegyél kamillát, abból főzz egy gyenge teát és azt csepegtesd az orrába! Hidd el, sokkal hatásosabb, mint az orrcsepp! Emellett sterymar babyt is szerezz be, fújj neki sűrűn és szívd. A kamillát pedig szívás után cseppentsd az orrába. egy gyermekgyógyász
2/2 anonim válasza:
Náthánál a szokásos kezelés mellett szerintem, csak a türelem kell. Mi szinte pontosan két hétig voltunk benne. nem volt köhögés, láz, hőemelkedés, hasmenés semmi, csak folyt az orra! Mi naponta szivtuk neki többször is az orrocskáját + Cebiont kapott. Igaz mi már akkor 8 hósak voltunk, igy nem tudom, hogy a C-vitamint adhatod-e neki 1 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!