Érdemes kerti kis házat venni? Tapasztalatok érdekelnének!
Most 18 hónapos a kislányom. Vajon nyáron már "játszana" egy ilyen kis házban? Érdekelné?
Ki fog ugrani a bőréből! :-))) Majd írj, hogy mennyire tetszett neki, elmentem a kérdést. :-)
Szép estét! (07:22-es)
Szia! Pontosan kisház terén nem tudok nyilatkozni, de pont a napokban írtam egy blogot arról, "mivel játsszon a gyerek", összehasonlítottam a modern és a hagyományos játékokat, elmondtam miért fontos a játék és milyen játékok a legalkalmasabbak, legfejlesztőbbek szerintem egy kisgyermek számára. A bejegyzéssel egy versenyre jelentkeztem, bemásolom a linket. Ha esetleg tudtam segíteni, kérlek dobj egy szavazatot a bejegyzés alján látható linken:)
Megérkezett a kis ház, kicsit megcsúsztak a szállítással.
Hát majd' ki ugrott a bőréből, és azóta folyton a házzal/házban akar játszani.
Ráadásul pont egy nappal azelőtt, hogy megérkezett volna a házikója, vendégségben voltunk, és ott is állt egy hasonló kis ház. Ki sem jött belőle! Még a zsemléje talpát/mert az nagyon imádja/ is bevitte oda, és ott ette meg!
Nagyon örülök hogy megvettük, és mindenkinek ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!