Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálásnál, ha nagyon...

Gabszem kérdése:

Hozzátáplálásnál, ha nagyon ízlik neki a gyümölcspép, zöldség-főzi, akkor mennyit lehet adni neki? Vannak megszabott mennyiségek?

Figyelt kérdés
4 hónapos és simán megenne egy egész üveges ételt is... (nagy baba , majdnem 8 kiló)
2012. máj. 29. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól esik adj neki nyugodtan, nehogy éhezzen!:))
2012. máj. 29. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:

aha, pont annyit amennyit kíván :)

persze nem az első nap, a fokozatosságra kell figyelni, de 4-5 nap alatt el lehet jutni az egész üvegig :)

én 5 hónapos korában kezdtem, 5,5 hónapos korában 1,5 éveg bébiételt evett ebédre :)

persze a többi étkezés kiváltást kicsit húztuk, hogy ne terhelje meg a pocakját.

innivalóval mindig kínálgasd közben, utána :)

2012. máj. 29. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én odaadtam neki simán az egész üveggel, semmi baja nem lett tőle. Szerintem örülj neki, hogy ilyen jól fogadja. Szerencsére az én kisfiammal sem volt semmi gond, mindig mindent az utolsó falatig (1 üveg, korának megfelelő kajcsi)megevett. A mai napig nem válogat, most 15,5 hónapos, most inkább a fogacskák miatt nem akar semmit sem enni :-(((((((
2012. máj. 29. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor tömöm a kiscsajt :))
2012. máj. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!