Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabámnak párolni szeretném...

Kisbabámnak párolni szeretném a zöldségeket. Hol tudok venni párolórácsot? Ti, hogy pároltok zöldséget?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia én csak simán egy kis serpenyőben szoktam megpárolni kevás vajon tejtermékekkelmár megvagyunk hozzátáplálásba, ezért is csinálom nkei kis vajjal.
2012. ápr. 5. 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Én vasedény boltban vettem, de egyébként rács nélkül is szoktam. Teflon edényben, üvegtetővel. Kis vizet öntök a zöldséghez, hogy ne kapjon oda, de kis olajat is lehet, ha nem túl kicsi a gyerkőc. Legalábbis, én csak vízzel készítettem kezdetben, mikor még csak elkezdtem a hozzátáplálást.
2012. ápr. 5. 10:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Én vettem annak idején párolót,de mondhatni nem vált be.Már mint szerintem gyorsabb,edényben,kis vajon elkészíteni.Azóta is csak porosodik a szekrény tetején.
2012. ápr. 5. 10:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Aha...na akkor elmondom, hogy én álllandóan odaégetem ha így párolok, edényben kevés vízzel. Hiába...na aki tud az tud. Most ondolkozom pont egy ilyen pároló szerkezeten, hogy veszek kerül amibe kerül, hátha mi is több párolt zöldséget ennénk a párommal, ha meg is tudnám ehetőre csinálni. A gyerek 10 hónapos, eddig bénáztam, de ma elegem lett, harmadik adag burgonyát égettem oda. Ezért gondoltam, hoy ha nem is olyan pároló masinát veszek, hanem csak egy párolórácsot kezdetnek, mert ugye mit lehet tudni, hátha azzal tudnék párolni.
2012. ápr. 5. 11:03
 5/14 A kérdező kommentje:
VAJ?? tejóég...most megállt a szivem, én ma IS vajjal csináltam a kajáját! Meg úgy általában vajjal szoktam...most lehet, hogy rosszat csináltam?? Evett már joghurtot, kefirt, őő...túrót...nem is tudom azt hiszem ennyi tejterméket. Ugye nem lesz baja ha vajjal főzök neki?
2012. ápr. 5. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz baja!
2012. ápr. 5. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekünk van pároló edényünk, én nagyon szeretem. Csak belekockázom amit aznapra ebédre kigondoltam neki és ennyi. Amikor kész összemixelem és már eheti is.

Én nem tudok rizst csinálni, mindig csirizes lesz. Párolóban azt is egyszerűen elkészítem. Meg tejberizst a nagyobb gyereknek és magunknak.

2012. ápr. 5. 11:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Ugyan még nincs baba csak hamarosan lesz, de mi szoktunk magunknak is zöldséget párolni párolóedényben. Nem emlékszem honnan vettük. Szeretem, más az íze a benne készült zöldségnek mintha vajon párolnám edényben (pedig néha úgy is szoktam), valahogy sokkal közelebb áll az eredeti ízhez, vagy hogy mondjam.

Kisbabának tuti nem párolnék külön benne fél répát, de nyugodtan ehetne a magunknak készítettből. :)

2012. ápr. 5. 12:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Én bevallom, inkább főzök - jó sok vízben, wokban, aztán azt leöntöm róla, ha megpuhult picit. Ha rámjön, utólag pluszba megpiríthatom fél perc alatt. Így nem ég oda, ha épp esemény van.
2012. ápr. 5. 13:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És kinek milyen párolóedényke vált be?:-)
2012. ápr. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!