Akkor most írhat fel receptre tápszert a doktornő vagy sem?
Nem, mert csak 6 hónapos korig támogatott a tápszer.
Csak az A.R. és HA tápszereket írják fel tovább
2. vagyok.
A lányom sem bukós. Ezt azért adják a refluxos babáknak, mert sűrűbb, mint a sima tápszerek, így nehezebben jön vissza. A kicsinek is fogja a hasát, de nem vészes. Sokat kell itatni, attól lazább lesz kissé a széklet.
Ha nagyon szorulásos a lányod, próbálj adni neki szilvát, paradicsomos bébiételt, barackos dolgokat. A kecskemétinek van barackos bébiitala, az is jó a szorulásra.
kérjél sinlacot, ha van még azért tejed csak nem elég neki akkor azzal ki tudod pótolni és a doki felírhatja.
ez egy gyógytáp, tápszernek és pépnek is elkészítheted.
enyémnek is kevés volt a tejem ennyi idős korában, sinlacot kaptunk és felpörgettük a hozzátáplálást, bevezettem az ebédet is, uzsira meg sinlacot kapott, így elég volt a tejem. aztán 8 hónapos korában kaptunk tápszert, hogy pótolja reggel és este, pár nap alatt elapadt a tejem. persze ez nem jelenti azt, hogy veled is így lesz, lehet te ügyesebb vagy de én ha újra kezdeném nem nyúlnék egyből tápszerhez :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!