Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A doktornő miket ír fel...

A doktornő miket ír fel receptre, ami nem étel?

Figyelt kérdés
Mindig megkérdezi,hogy kell-e valami?!
2010. aug. 16. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
popsikrém, hintőpor, alkohol, gézlap, testápoló, fürdető, d-vitamin, egyéb vitamin, lázcsillapító, hányáscsillapító, egyéb gyógyszer...
2010. aug. 16. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

A dokinéni gyakorlatilag mindent felír neked, ha kéred.

Nálunk úgy van, hogy ha kell valami, odatelefonálok, hogy X.Y anyukája vagyok, és szeretnék feliratni gyógyszertári fürdetőt vagy popsikrémet stb. És ha arra járok, bemegyek a receptért. Legtöbbször mondjuk tápszert iratok fel, meg fürdetőt.

Amikor hazajöttünk a kórházból, akkor kaptam egy valag receptet, popsikrém, kvitamin, viganol, alkohol, hintőpor, egyedül a fürdetőt hagyták ki:)

A mi dokinénink nem kérdezi meg, hogy kell-e valami, én szoktam szólni. De pl mikor mentünk az első kötelező oltásra, rögtön adtak receptet lázcsillapító kúpra.

2010. aug. 16. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!