Megírnátok milyen tápszert eszik a babátok, és receptre mennyibe kerül egy doboz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 17:04
1/18 anonim válasza:
Nestlé Lactogen 2 doboz (600 g/ 1 doboz) 1.102,- ft.
2/18 anonim válasza:
Vagyis 1 doboz 550,- ft. Azért írtam 2 dobozzal, mert kettesével írja fel a receptre.
3/18 anonim válasza:
Nalunk szlovákian szabadon veszed persze ha már kikonzultáltad a dokival és én nutrilont szoktam venni.
4/18 anonim válasza:
Milupa pregomin 0+ receptre 380 Ft.
5/18 anonim válasza:
Milupa Milumil Optima 1 900 Ft körül/doboz.
7/18 anonim válasza:
Milupa HA Optima2 és 2200 forint
(tejóég...csak a miénk ilyen drága??)
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, írhattok még. Tápszerváltás előtt állunk, 4 hós a babám, de nem eszi meg sem a HA sem az AR tápszereket (kicsit bukós, de nem vészes) Eddig beba pro 1-et kapott, nem volt vele gond, szívesen eszi, nem fáj a hasa, viszont kb 2 hete nehezen kakil.
2012. ápr. 15. 14:58
9/18 anonim válasza:
A nagy fiam, aki már ovis a Humana tápikat itta. A múltkor nosztalgiázott, mert maradt még. Az apja poénból megkérdezte, hogy kér-e? Persze, hogy kért! Szerintem iszonyú ízük van a tápszereknek, de a fiamnak még mindig ízlett. A pici fiam (3 és fél hetes) Milumil-t iszik. A gyerekdoki most ezt írja fel mindenkinek. (régen a Humana-t)
10/18 anonim válasza:
Beba Pro H.A. 2-es tápszert. 2650.-/doboz, amiben 2x300g van, receptre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!