Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leírnád nekem, hogy mi volt...

Disi kérdése:

Leírnád nekem, hogy mi volt az a "cselekedete" a babádnak, amitől úgy igazán könny szökött a szemedbe?

Figyelt kérdés
Biztosan van több ilyen dolog is, de van egy-egy kiemelkedő... És igen, itt lehet nyugodtan dicsekedni :)))
2012. máj. 29. 11:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%

mikor belemart a szemembe:):)

mikor kimondta nekem anyu!!!oly édesen csengett az ajkáról!!!!

2012. máj. 29. 11:12
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden új dolog, amit csinál. :D
2012. máj. 29. 11:14
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát elsőre biztos nem ilyenre gondolnál, de nekem akkor, mikor elkezdett "babázni". Fogta a plüss pacit és meglegeltette, a macikat, babákat meg leültette és még mondta is, hogy "csüccs" :)) Olyan megható volt, olyan szkaszhatár féle ez is, már tiszta kisgyermek viselkedés és csak úgy magától :)
2012. máj. 29. 11:15
 4/31 A kérdező kommentje:
Az után persze hogy megszületett :)))
2012. máj. 29. 11:16
 5/31 A kérdező kommentje:
Kedves 3.! De ilyesmikre gondoltam. És én is nagyon várom már az első anyát...
2012. máj. 29. 11:18
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Jajj nagyon sok ilyen volt :)

-Kb fél éves volt a kisfiam amikor az egyik reggel szoptatás után még az ágyban fekve játszottunk. Két kezébe fogta az arcomat és mélyen a szemembe nézve gügyögni kezdett: Te-te-te-te-te.

Persze tudom, hogy semmi tudatos nem volt benne, de annyira megható volt a pillanat :)

-ugyanez a fiam (most 3,5 éves) ebben az évben készült úgy igazán az anyák napjára,napokkal előtte kérdezte, hogy mikor lesz a nagy nap :) nagyon nehéz volt kibírni sírás nélkül amikor elmondta a verset vasárnap reggel. ...és le a kalappal előtte, de nem mondta el a verset előtte még kérésre sem, mindig azt felelte, hogy titok :D

A kicsinél(1,5) már edzettebb vagyok, de nagyon el tudok gyengülni egy-egy finom szeretetet kifejező mozdulatán.

2012. máj. 29. 11:19
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Az en fiam meg nem nagyon tud beszelni, csak par szo megy, a tobbit meg csak en ertem. Amugy 2,5 eves. Mentem edzeni, erre odafut hozzam, atoleli a labam, es azt mondja, anya szeeeesz. Vagyis szeretlek. :-) hat nem nagyon volt kedvem ezek utan elmenni. :-)
2012. máj. 29. 11:26
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam első születésnapjára kapott a nővéreméktől egy nagy átlátszó lufit, benne sok színes kis lufival és ez annyira tetszett neki, hogy szinte abba sem tudta hagyni a kacagást. Még az előtt soha nem hallottam semmit így nevetni. Komolyan mondom, hogy sírva fakadtam, annyira édes volt :DDD
2012. máj. 29. 11:56
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

1. cselekedete:

Megszületett, épp hogy felsírt. Sok minden kimaradt nálam, sürgősségi császár volt és vannak lyukak, amikre nem emlékszem.

Szóval felsírt.. eltelt talán egy kis idő, mire odahozták (abból gondolom, hogy eléggé tiszta volt már). Sírt folyamatosan és amikor a hangomat meghallotta, elkezdett csodálkozni. Sosem felejtem el az arcát.

2. cselekedete:

A vízválasztó .. :))))

6 hónapos volt, amikor úgy döntött, hogy elkezd mászni. Épp hasalt apja előtt, amikor ránéztem és mondtam neki, hogy: "Vigyázz, kész, rajt ..!"

Abban a pillanatban elkezdett mászni előre.

Nem sírtam .. szó szerint bőgtem!!! :)))

2012. máj. 29. 11:57
 10/31 anonim ***** válasza:
Amikor kb olyan 7 hónapos kora körül fürdéshez készültünk és csupin vártuk apát a pelenkázón. Meglátta az apukáját és mindkét karját nyújtotta felé, majd amikor már apa ölében volt puszit adott neki. Olyan igazi puszit. Odahúzta az arcához apa arcát. Na akkor nagyon sírtam örömömben. Csodálatosak voltak együtt. Mondjuk nekem az is elég a pityergéshez, hogy megnézem alvás közben a békés kis arcocskáját. :-)
2012. máj. 29. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!