Leírnád nekem, hogy mi volt az a "cselekedete" a babádnak, amitől úgy igazán könny szökött a szemedbe?
mikor belemart a szemembe:):)
mikor kimondta nekem anyu!!!oly édesen csengett az ajkáról!!!!
Jajj nagyon sok ilyen volt :)
-Kb fél éves volt a kisfiam amikor az egyik reggel szoptatás után még az ágyban fekve játszottunk. Két kezébe fogta az arcomat és mélyen a szemembe nézve gügyögni kezdett: Te-te-te-te-te.
Persze tudom, hogy semmi tudatos nem volt benne, de annyira megható volt a pillanat :)
-ugyanez a fiam (most 3,5 éves) ebben az évben készült úgy igazán az anyák napjára,napokkal előtte kérdezte, hogy mikor lesz a nagy nap :) nagyon nehéz volt kibírni sírás nélkül amikor elmondta a verset vasárnap reggel. ...és le a kalappal előtte, de nem mondta el a verset előtte még kérésre sem, mindig azt felelte, hogy titok :D
A kicsinél(1,5) már edzettebb vagyok, de nagyon el tudok gyengülni egy-egy finom szeretetet kifejező mozdulatán.
1. cselekedete:
Megszületett, épp hogy felsírt. Sok minden kimaradt nálam, sürgősségi császár volt és vannak lyukak, amikre nem emlékszem.
Szóval felsírt.. eltelt talán egy kis idő, mire odahozták (abból gondolom, hogy eléggé tiszta volt már). Sírt folyamatosan és amikor a hangomat meghallotta, elkezdett csodálkozni. Sosem felejtem el az arcát.
2. cselekedete:
A vízválasztó .. :))))
6 hónapos volt, amikor úgy döntött, hogy elkezd mászni. Épp hasalt apja előtt, amikor ránéztem és mondtam neki, hogy: "Vigyázz, kész, rajt ..!"
Abban a pillanatban elkezdett mászni előre.
Nem sírtam .. szó szerint bőgtem!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!