Az normális hogy a babám inkább a lábával próbálja elérni a tárgyakat?
Figyelt kérdés
3 hós, és már 1 hónapja elkezdte rúgdosni a lelógó játékait. Akkor örültem hogy már 2 hósan elkezdte összehangolni a szemét a mozgásokkal, de most már fura... a lábával írtó ügye, céloz majd rúg :) De a kezével semmit se csinál, nem nyúl semmiért, csak a feje alá rakott pelust markolássza. Ez normális? Más babája is előbb mahinált a lábával?2009. jún. 30. 10:35
1/3 anonim válasza:
Az enyém 4-5 hós koráig se a kezével, se a lábával nem kalimpált, sőt, szopja az ujját, úgyhogy a játékok nem is érdekelték. Sztem a babód is előbb-utóbb felfedezi a kezeit. Próbálhatsz pl. csip-csip csókásat játszani, meg nagyokat nyújtózni előtte, hátha hamarabb utánozza. Addig meg hidd el, neki ez egy tök jó játék! Nincs vele gond!
2/3 anonim válasza:
az én fiam ue-t csinálta.2hónaposan kapott egy phenőszéket/hintát,és abban is a lábaival rugdosta a zenélő kütyüket.Amellett ha hanyatt feküdt,a lábai folyamatosan a szemei előtt az "égben" voltak.Aztán fokozatosan fölfedezte a kezeit is.Most már kézzel lábbal fog...rúg,ráncigál :-)
nyugalom,náluk ez szinte természetes :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó... :) A kezeivel egyelőre annyit csinál hogy betolja a szájába :)) Meg minden pelust teljesen összegyűr amit alárakok :)
2009. jún. 30. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!