Tejpép, de melyik?
Nagyon-nagyon válogatós a kislányom, szinte semmit sem hajlandó megenni (rendes mennyiséget semmiből nem eszik meg). Ahogy valami nem igazán ízlik neki öklendezik tőle.
Melyik tejpépnek van igazán jó íze? Szeretnék találni olyat amit esetleg szívesen megeszik (már csak azért is mert a tápszert sem nagyon eszi). Eddig két félét kapott, Milumil HA vaníliásat (ezt úgy ahogy eszegette), és Hipp sárgabarack-őszibarack (ezt utálta pedig a barackot szereti).
6 hónapos a babám. Muszáj volt már 4 hósan elkezdeni a hozzá táplálást mert ahogy írtam a tápszert sem eszi (csak nagy harcok árán), a gyümölcs legalább nagyjából csúszik (ez sem nagy mennyiségben de legalább eszegeti).
Lehet hogy egyáltalán nem fogja szeretni a tejpépet de gondoltam még 1-2 félével bepróbálkozom, és ha azok sem kellenek neki akkor nem erőltetem (csak tudni szerettem volna melyik amelyik a legtöbb babának ízlik, mert nekünk is ezzel lenne érdemes próbálkozni).
A tejem sajnos nagyon hamar elapadt, egészségügyi gondok miatt.
9-es vagyok.
Tény, nem feltétlenül váltják ki egymást, de ha sokat szopizik akkor nincs sok értelme tejpépet adni, mert az gyakorlatilag sűrített tápszer. Persze, nem lesz tőle baja, de én nem adtam, mert szerintem szükségtelen.
Bocsi az off-ért!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek!
Ma Milupa málnás rizses tejpépet vacsizott a kislányom... egész jól megette! :) Már több Milupás tejpép sorakozik a polcon (egyből aktivizálták magukat a nagyszülők :) majd szépen sorban kipróbáljuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!