Tejpép, de melyik?
Nagyon-nagyon válogatós a kislányom, szinte semmit sem hajlandó megenni (rendes mennyiséget semmiből nem eszik meg). Ahogy valami nem igazán ízlik neki öklendezik tőle.
Melyik tejpépnek van igazán jó íze? Szeretnék találni olyat amit esetleg szívesen megeszik (már csak azért is mert a tápszert sem nagyon eszi). Eddig két félét kapott, Milumil HA vaníliásat (ezt úgy ahogy eszegette), és Hipp sárgabarack-őszibarack (ezt utálta pedig a barackot szereti).
az enyém a vaníliás Milupát ette 2!! éves koráig minden nap este. Nagyon szerette még a Mülleres Bébivitás esti grízeket (barna üveg).
A másik gyerekem meg egyiket sem, pedig próbálkoztam mindenféle mintát beszerezni.
A Milupa és Milumil pépek a legjobbak szerintem. A többinek sem az àllaga sem az íze nem vàlt be nàlunk.
Ezek közűl viszont mindet szereti a kisfiam, még egyikkel sem fogtam mellé.
Az én babám anyatejes volt, úgyhogy enm kapott de tejpépet, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.
De: nem lehet, hogy alapból nem szereti a tejpépet? Vagy a pépes dolgokat? Mennyi idős? Lehet, hogy még nem érett a hozzátáplálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!