Nagy az öröm, barátnőm terhes (5 hetes). Milyen babás cuccot, ajándékot vehetnék neki? Nincs valamilyen "terhes ajándékcsomag"?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 17:18
11/14 anonim válasza:
Hát szerintem sem kéne semmilyen babás dolgot (kisruha, játék...) venned neki, vegyél majd akkor, amikor megszületett. Ne legyen probléma, de ha mégis valami történik, akkor nagyon rosszul fogod érezni magadat. Én pl. vennék egy könyvet, ami a terhesség 9 hónapjáról, a szülésről szól, írnék bele valami kis idézetet, hogy amikor a kezébe veszi, mindig eszébe jusson, hogy azt tőled kapta. Vagy pl. olyan CD-t, amin lágy, nyugtató dallamok vannak, ennek is hasznát tudja majd venni a nehezebb időkben, mert hát annyira nem könnyű az a 9 hónap.
12/14 anonim válasza:
Én egy nagyon jó barátomtól(aki nem az apuka) de ezer éve ismerjük mindketten egy könyvet kaptunk! S benne egy képeslapot hogy nagyon sok boldogságot kivn nekünk! [link] ezt kaptuk meg. Van sok hasonló könyv:)
13/14 anonim válasza:
én nem vagyok babonás :) terhesnapló jó ötlet (apukák azt se tudják létezik ilyen, FÉRFIAKKK!!! :) ) ez tipikus barátnős aji, vagy olyan könyv ahol hétről hétre fotókkal leírással van hogy hogy fejlődik, ezt együtt is nézegethetitek.
14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, lehet h még korai.. a terhesség még tényleg nem baba, akkor várok kicsit. A könyvnek biztos örülne.
2012. jún. 6. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!