Más is rendszeresen álmodja, hogy újra terhes és szül?
Figyelt kérdés
mégcsak 14 hónapos a kisfiam,és máris a kistesón járna az eszem?Normális ez?Miért van ez?
Szeretnék még babát,majd ha 3 éves lesz.
2012. ápr. 25. 21:58
1/10 ANDREA21 válasza:
Szerintem a terhesség és szülés élménye még benned van, vagy már terhes vagy a másodikkal?!
2012. ápr. 25. 22:03
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még terhes,majd egy jó év múlva szeretnék csak az lenni.
Titokban máris vágynék a következő gyerekre?
Pedig sokszor olyan nehéz egyel is.....
2012. ápr. 25. 22:09
3/10 anonim válasza:
Kisfiam 5 hónapos kora óta kezdem érezni,hogy vágyok még egyre,előtte úgy volt,hogy 4-5 évet várok a 2.al,még 2-3at szeretnénk.Azóta folyton azt álmodom,hogy terhes vagyok,annyira vágyom már rá,most 1 éves a kisfiam igazából 1 évet legalább kéne várnunk,sőt mostanában olyan érzésem van a hasamban,mint mikor a kisfiam először éreztem.
2012. ápr. 25. 22:10
4/10 anonim válasza:
Szeretnéd a terhességet, a kistesót. Foglalkoztat. :-) Ez jó, és eszement mód nehéz kivárni amíg az ember ésszel is akarja. (úgy értem minden körülmény megvan, ahogy tervezi). Nekem 3 kicsi gyerekem van, de máris szeretnék még egyet, ésszel viszont tudom hogy most nem lenne jó, és az is lehet, hogy már nem is lesz. :-( Nem tudom.
(én akkor tudtam meg hogy ikreket várok (a 8. héten), mikor a lányom 14 hós volt. Ennek már több mint két éve.
Jajj de imádtam pocakos lenni!!!
2012. ápr. 26. 06:41
5/10 anonim válasza:
Nem, dehogy, örülök hogy túl vagyok rajta, csakis rémálom lehet! De téged még foglalkoztat!
2012. ápr. 26. 07:42
6/10 anonim válasza:
ÓÓóóó csajszi szívemből szóltál,hisz nekem van nem egy hanem két 16 hónapos kis tüneményem de már most azon kattog az agyam hogy jó lenne megint babázni újra átélni mindent:)))de én sem szeretnék 2 éven belül még és sőt nagyon nem hisz hidd el rendesen leszív ez a két gyerkőc de még is olyan jó lenne:))pont tegnap gondolkoztam azon hogy most normális vagyok-e????:)))de gondolom a szép élményekre vágyom újra meg az újabb kihívásra,na de ez maradjon csak meg még gondoltban:)))
2012. ápr. 26. 07:44
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy tudat alatt már szeretnéd a következő babát. Érdekes dolog az álmodás, az biztos! Nekem két gyerekem van (ikrek) és álmomban mindig hárman vannak!?
2012. ápr. 26. 08:48
8/10 anonim válasza:
Én a múlt héten 2x is terhes voltam, szültem álmomban.:) A kislányom 19 hónapos, de már hónapokkal ezelőtt is előfordult Velem is.
2012. ápr. 26. 09:55
9/10 anonim válasza:
Az én ikreim fiúk de álmomban mindig lányok,nem értem hogy miért mondjuk a 18.heti uh-ig megmertem volna esküdni hogy lányok de ott kiderült hogy nem is:)))Viszont nem bánom az egészségük megvan és kész más nem is kell,tehát nem értem ha nem vágyom arra hogy lányaim legyenek vagy hogy ők azok lettek volna akkor miért mindig azok álmomban???:)
2012. ápr. 26. 10:17
10/10 anonim válasza:
Én is sokszor álmodtam főleg terhesség alatt és szülés után. 3 gyerekem van, legkisebb két éves lesz, van hogy még mindig álmodok ilyet. Nem tervezek többet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!