Hét hetes babánál kezdődhet e hasfájás?
Sajnos igen :( Kislányom 6 hetesen kezdte, a 10. hétig nagyon nagyon megviselt, utána enyhült neki, akkor már könnyebben túltettem rajta magam, és 2,5-3 hónapos korára szerencsére elmúlt.
Infacolt adtunk rá, a SAB Simplex semmit nem ért, a Grepe Water sem igazán hozott enyhülést, Papaverin székrekedést okozott, még jobban fájt a pocija, és az Infacol használatánál tűnt úgy, hogy talán javulást eredményezett.
Este fél6-6tól ordított szegénykém hajnal 2ig :(
Porszívó hangja, és a hajszárítóé megnyugtatta és a meleg párna is jó hatással volt rá.
Remélem segítettem!
Az én lányom is 7 hetes, 6 hetesen kezdődött a hasfájás.
:( :(
Nekünk 5 hetesen kezdődött. Órákig tartó sírás nem volt szerencsére, mert rájöttem mi a baj, és tornáztunk meg másnap mentem a patikába, és elkezdtem Neki Infacolt adni. Nekünk bevált. Még adom, de van hogy kimarad, és nincs már gond. A héten pl. fél napra elmentünk itthonról, az Infacol itthon maradt, de nem volt gond, olyat kakilt a kocsiban, hogy csak na. Meg volt olyan, hogy jó nagyokat rotyogott a pelus, de csak puki volt. Egyébként születése óta nyugodt, kiegyensúlyozott Baba. Mindig szokott büfizni egyébként, úgyhogy Neki a hasfájás azért volt, mert a puki és a kaki jött ki nehezen.
10 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!