Mivel ízesítitek, milyen fűszereket használtok 10 hós babátok ételeihez? És mihez mit, mit mivel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 15:35
1/2 anonim válasza:
9 hós a lányom.
Enyhe zöldfűszeres ízesítést használok már neki a húsfélékhez (pl: májhoz v szárnyashoz majoranna), vagy a bevált és általánosan használt fűszerek pl kapor a tökhöz. Ezeken kívül vöröshagymát is adtam már olajon megfuttatva és fokhagymát sütve+átnyomva, ezeket is husis főzelékhez.
Sült almához, barackpüréhez, meggyszószhoz (tejpéphez is) kapott már icipici fahéjat.
Ma pl tárkonyos csirekragu-levesből kapott zöldséget+husikockát leturmixolva kicsike lével, ebben is volt ugyebár: tárkony, minimális só+ bors, kevéske fokhagyma, kis citromlé. De még a tejfölös sűrítés előtt kiszedtem az adagját. Tegnap petrezselymes krumplit+ fokhagymás sült csirkecomb-husit evett turmixolva .
2/2 anonim válasza:
Nálunk Szlovákiában lehet venni gluténmentes fűszerkeveréket (vegetát) én azt használom. Szerintem nálatok is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!