Ki hogyan és mennyi idős korban tanította meg meg babájának az ágyában egyedül alvást?
Hát praktikám nekem sincs,csak megnyugtatásnak írom hogy én is ringatok,12 hós.Tudom ezzel nem segítettem,nekem sem megy a legyünk erősek dolog,mert a kislányom is iszonyatosan tud sírni,és nincs szívem ezt hagyni.
Most annyit próbálok,hogy ülve ringatom az ölemben,néha engedi.
Szia!
Kisfiam is 13 honapos, 3 hete elkezdtuk mar tanulni az egyedul alvast, de a mult heten lazas volt es kinott 3 ragofoga, ugyhogy abbamaradt a dolog. Most megint ujrakezdem. En a kovetkezot csinalom: este furcsi utan elalvs elott kap meg egy kis szopit, aztan amikor latom, hogy csukodik le a szeme es mar melyen lelegzik, halkan mondom neki, hogy most beteszlek a kiasagyba aludni, es be is teszem ovatosan. Ha ilyenkor felebred, akkor nem hagyom felallni, hanem lefektetem es simogatom a hatat, addig, amig el nem alszik. Nem hagyom sirni, de ha felall, akkor visszafektetem es simogatom es mondom neki, hogy aludj szepen, szundi-bundi, stb... Ez az elalvasnal mar sikerul, mostmar maga is neha lefekszik es el is alszik. Az ejszakai ebredesekkel van nekunk is gondunk, ugyanezzel a modszerrel fogom megprobalni visszaaltatni, de ejszaka mar nem fogom megszoptatni. Kivancsi leszek, meddig tart, amig megszokja. Szerintem probald ki, ne hagyd sirni semmikeppen sem, de legyel kitarto. Tudom, hogy a sirni hagyos modszer sokszor gyorsabban eredmenyre vezet, de en inkabb szeretnek nyugodt babat es nem akarom sirni hagyni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!