Anyukák! Fogzásra Nurofen vagy Algoflex baby szuszpenzió?
A kettő ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza (ibuprofen).
Nekünk speciel ez nem vált be, ellenben a paracetamol tartalmú Benuron nagy megkönnyebbülést hozott a babának is, nekünk is.
Mindkettőben ugyanaz a hatóanyag van ugyanabban a mennyiségben. Csak a nevük más, meg az ízük....
Ha már végszükségben fájdalomcsillapításra adni akarsz valamit, és ezek nem váltak be, akkor osztom az előző válaszoló nézetét: BENURON szirup. Paracetamol tartalmú. Igaz én lázra használtam, tavasszal nem ment le semmivel a gyereknek, csak ezzel. Ezt tartogattam adu ásznak nap végére...
Köszönöm a válaszokat.
Még nem kapott soha, semmilyen fájdalom-, vagy lázcsillapítót mert még soha nem volt rá szükség. Eddig a Viburcollal és a Dologéllel "uraltuk" a helyzetet, de ez az elmúlt éjszaka "kiverte a biztosítékot". Szegényt annyira sajnáltam, ezért gondoltam, hogy esetleg valami "komolyabb" készítményhez folyamodunk ha szükséges lenne a jövőben.
Figyelj, az se jó, ha szenved a gyerek.
Semmi baja nem lesz a fájdalomcsillapítótól, ha normálisan adagolod, pláne, ha eddig még soha nem is kapott.
Ne hagyd kinlódni szegénykét ...
11. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!