Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok hogy működik a homokoz...

Nálatok hogy működik a homokozás 1 év körüli babával?

Figyelt kérdés

Ilyenkor miben van? Másik ruhát kap miután végzett? Nem lesz homok még a pelusban is?

Első homokozás előtt állunk, de kicsit félek tőle, meg nem tudom elképzelni a dolgot.

2012. máj. 25. 17:30
 1/7 Sókristály ***** válasza:

Kisfiam 11 hónapos, most már 1 hónapja homokozik.

Kinti ruhát adok rá, ha kimegyünk, hiszen a homokozás mellett négykézláb rója a köröket a fűben.

A pelusban nem szoktam homokot találni. kombidresszt adok rá, így fölülről nem tud belemenni, a pelus combgumirózása meg elég jó, így ott sem megy be.

Arra viszont nagyon kell figyelnem, hogy ne egye meg a homokot, mert időnként bepróbálkozik vele.

2012. máj. 25. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Játszós ruhában, ami ha koszos lesz sem baj. A pelusba nem megy, valóban a body a legjobb megoldás de az sem muszáj, mert ha pólóban van is le tudod söpörni. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni :) Mielőtt behozod söpörd le, aztán át lehet öltöztetni.
2012. máj. 25. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
És miket csinál a homokozóban? Lányom 10 hónapos és tervezem, hogy felállítom már neki, csak nem szeretem, ha koszos. Még nem engedtem az udvaron mászkálni.
2012. máj. 25. 18:21
 4/7 Sókristály ***** válasza:

Hogy mit csinál? Túrja a homokot. Rakosgatja a homokozójátékokat. Felkap egy marék homokot és eldobja. A homokozó peremén levő adagot simogatja.

Mondjuk nem marad benne sokáig, ha a nővére megunta, és kimegy, mászik utána.

Engem nem zavar, ha koszosak lesznek. Úgy szoktam időzíteni, hogy a kinti játék után gyors tusolás, ebéd, és alvás. Meg nem is lesznek ám olyan koszosak, ha nem nedves homokba, nedves fűre rakod ki.

Arra figyelj, hogy takard le a homokozót, ha éppen nem használjátok. A macskakaki ellen csak ez működik. nekünk egy fakeretet készített a férjem, erre fóliát rögzített, azt szoktuk rárakni.

2012. máj. 25. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Játszós ruhában szoktam levinni. Amikor ennyi idős volt a babám, bőven elég volt egy vödör és egy lapát neki. Lapátolt, kézzel-lábbal túrta a homokot, szétrombolta amit építettem. Ez utóbbi különösen tetszett neki, nagyokat kacagott közben. Körülbelül úgy nézett ki a végére, mint a bányászbéka. Amikor hazaértünk, mindig megfürdettem, kapott tiszta ruhát és pelust is. Nyáron nagy melegben ez nagyon jól esett neki, utána mindig nagyokat aludt. És igen, a pelusban is volt homok.
2012. máj. 25. 19:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Zoknit ilyenkor adtok rá? Lehet hülye kérdés :S
2012. máj. 26. 08:45
 7/7 Sókristály ***** válasza:
Általában nem, jót tezs a kis talpának a homok. Ha kicsit hűvösebb van, de még ki lehet menni, akkor igen, van, hogy kiscipőt is. De a legjobb mezítláb homokozni.
2012. máj. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!