Nálatok hogy működik a homokozás 1 év körüli babával?
Ilyenkor miben van? Másik ruhát kap miután végzett? Nem lesz homok még a pelusban is?
Első homokozás előtt állunk, de kicsit félek tőle, meg nem tudom elképzelni a dolgot.
Kisfiam 11 hónapos, most már 1 hónapja homokozik.
Kinti ruhát adok rá, ha kimegyünk, hiszen a homokozás mellett négykézláb rója a köröket a fűben.
A pelusban nem szoktam homokot találni. kombidresszt adok rá, így fölülről nem tud belemenni, a pelus combgumirózása meg elég jó, így ott sem megy be.
Arra viszont nagyon kell figyelnem, hogy ne egye meg a homokot, mert időnként bepróbálkozik vele.
Hogy mit csinál? Túrja a homokot. Rakosgatja a homokozójátékokat. Felkap egy marék homokot és eldobja. A homokozó peremén levő adagot simogatja.
Mondjuk nem marad benne sokáig, ha a nővére megunta, és kimegy, mászik utána.
Engem nem zavar, ha koszosak lesznek. Úgy szoktam időzíteni, hogy a kinti játék után gyors tusolás, ebéd, és alvás. Meg nem is lesznek ám olyan koszosak, ha nem nedves homokba, nedves fűre rakod ki.
Arra figyelj, hogy takard le a homokozót, ha éppen nem használjátok. A macskakaki ellen csak ez működik. nekünk egy fakeretet készített a férjem, erre fóliát rögzített, azt szoktuk rárakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!