Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tart 7 honapos anyatejes...

Hol tart 7 honapos anyatejes babad hozzataplalasa?

Figyelt kérdés
azert kerdem az anyatejeseket, mert oket nem 3-4 honaposan kezdik hozzataplalani. miket eszik a babatok es milyen adagokat?
2012. máj. 25. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Kicsi Huncum 7 hónapos, anyatejes:) 5 hónaposan kezdtük. eszik már: almát, banánt, őszibarit, krumplit, s.répát, z.borsót, sütőtököt, körtét, paradicsomot, salátát, rizst, kukorica rudacskát rágcsál, háztartási kekszet kap a gyümijébe, ma kapott először a főzijébe v.hagymát, jah olajat is teszek bele neki. egy étkezést sem váltottunk még ki. így eszik egy nap: reggeli tejcsi

tízórai gyüm, utána cici

ebédre főzi (de a legtöbb 100ml az is csak répásból) cici

uzsira gyümi kekszel, cici

vacsira cici

éjszaka kb. 2x kel enni

és Ti hol tartotok?

2012. máj. 25. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
a husi kimaradt:)
2012. máj. 25. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziaa! Mi egy picit le vagyunk maradva!

Reggeli cici

Tízórai félüveg bébi étel

Ebéd cici

Uzsi félüveg bébiétel (gyümölcs+keksz)

vacsi cici

Leginkább almát, banánt szeret enni. Mindent kóstoltattam, ami a korának megfelelő. Husisat és főzeléket nem nagyon eszik meg. Amit én főzök, szinte rögtön kiköpi. Kekszet viszont napközben is adok neki, elszopogatja, bár több van a ruháján, mint amit valóban megeszik:) Tejpépet sem nagyon szereti! Amúgy 5,5 hónaposan kezdtünk hozzátáplálni.

2012. máj. 25. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
6 hósan kezdtem hozzátáplálni. 7 hós korára kiváltottuk a tízórai cicit gyümire kekszel, a többi szopi volt. Meg az ebédet félig a főzelékekkel,ekkor már husit is kapott a főzibe. De még kérte a cicit utána. Az ebédet 8 hóra váltotta ki.
2012. máj. 25. 18:00
 5/8 sumergo ***** válasza:

Hétfőn lesz 7 hónapos. Tízóraira gyümölcs: banán, alma, őszibarack, sárgabarack, szilva, mellé cici, ebéd: krumpli-sárgarépa, vagy krumpli-saláta főzelék, mellé cici. A többi étkezés még anyatej.

Egyik válaszolótól kérdezném: Paradicsomot mikortól, és milyen formában lehet?

2012. máj. 25. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 5.5 hónapos a fiam, 5 hónapos korától kap gyümit keksszel. Azt már végigpróbáltuk, tegnap kapott először alma-krumplit. Azt mondta a védőnő, hogy most már elkezdhetem kiváltani az étkezést, tízóraira már csak gyümit fog kapni keksszel. Majd meglátom, elég lesz-e neki így.
2012. máj. 26. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A paradicsomos válaszoló vagyok:) a védőnőm 6 hónapos kortól mondta a paradicsomot.

így készítem: 3db parit feldarabolok, egy kis edényben felteszem a gázra melegedni és a saját levében puhára főzöm, utána teaszűrőn átpaszírozom. egy szem főtt krumplival összepürésítem.

szerintem fini, de Márkó nem díjazza ezt sem.

2012. máj. 26. 08:59
 8/8 sumergo ***** válasza:
Köszi!! :-)
2012. máj. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!