Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes csecsemő hozzátáplál...

Anyatejes csecsemő hozzátáplálása hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hány napig adok egy félét, és mennyit lehet utána adni és meddig. Mindenhol olvasom, h egy adagot! Mégis mi az az egy adag????
2010. jún. 3. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!3. gyermekem 4 hós.Én kóstoltattam velük alma levét naon picit,izlett neki (ez a fontos)aztán lereszelt húsát is,ez is tetszett.Ezt szopi után kicsivel tettem,egyre többet és többet mig kinem váltott egy szopit.Nem biztos hogy minden nap lesz kedve,el is tart 2-3 hétig mig megszokja.Utána uj iz,pl burgonya,aztán ha ez is megy kombinálva.Az uj izt egy másik szopi után adtam.
2010. jún. 3. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy az elején egy ízt egy hétig kell kóstoltatni. Hát ez nálunk eléggé megdőlt, mert az almától a fiam a 6. napon már nem tudott kakilni... Így ezután már csak 3-4 napig adtam az új ízt, monjduk ő már elsőre habzsolta volna, úgy kellett leállítanom a 7-8. kanálnál. 1. nap csak az alma levét adtam, 2. nap levet és egy kis reszelt húsát is raktam bele, 3. nap fele lé, fele hússal, aztán már csak reszeltet.... utána meg furi is volt a többi bébipapi (barackot, sütőtököt stb-t csak üvegeset tudtam neki adni, az meg annyira pépes a reszelt almához képest...)

Havonta lehet kiváltani egy étkezést. Mi 5,5 hónaposan kezdtük, a tízórait már kiváltottuk, ebédre eszik az elején krumplit, almás-krumpli, sütőtök-alma, répás krumpli, sütőtökös krumpli stb. A gyümik jobban bejönnek neki, dehát ezeket is kell szokni....

Ja, és én úgy gondoltam, hogy egy adag az annyi, mint egy üveges bébiétel, vagyis 180-200 g. Aztán eszik amennyit eszik. Általában megeszi ezt a mennyiséget, de volt, hogy csak 100 g-ot evett, és ugyanúgy 3,5 óra múlva kérte az ebédet, mintha megette volna a 200-at. Náluk is szerintem változó, hogy mikor mennyit esznek....

2010. jún. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!