Járássegítő vagy golyópálya?
Kislányom bár még csak 7,5 hónapos, de rendíthetetlenül ácsorog minden mellett, amiben meg tud kapaszkodni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mit vegyünk Neki inkább (vaterán néztem):
- Fisher Price állj fel velem golyópálya
- FP állj fel velem zsiráf
- Járássegítő (FP vagy Vtech)
- valami mégjobb:-)
Előre is köszi!
Köszi a válaszokat!
Kedves 2. válaszoló, félreértettél:-) Eszemben sincs a járást forszírozni. Ha még fél évig csak ácsorog egy helyben és egyet sem lép az se zavar, csak gondoltam, ha már ilyen intenzíven próbál minél magasabbra jutni, szerzek Neki valami olyan kapaszkodót, amiben örömét is leli és biztonságosabb, mint a bútorok pereme.
Kisfiamnál nagyon jól működött a járássegítős téma, a lányom meg mindig esik-kel vele, felmászik rá, így most eladom mindkettőt :) az egyik v-tech, ha érdekel :)
az első golyó pálya, amit írtál, az a zsiráf elődje, ugye? én is azt néztem ki, több a fantázia benne, mint a zsiráfban, szerintem tök jó :)
Köszönöm a válaszokat!
Végülis egy zsiráfot vateráztam (még nem ért ide) és vettünk egy kocka alakú fa járássegítőt, aminek minden oldalán fejlesztő játékok vannak és jól meghúzott csavarokkal nem gurul:-) Szuper vétel volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!