Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » NAGYON csúnya bőrprobléma,...

NAGYON csúnya bőrprobléma, van megoldás?

Figyelt kérdés

eléggé el vagyok keseredve, gyermekemnek kb 5hónapja ilyen a szája,

[link]

egyik bőrgyógy szerint ekcéma, másik szerint TALÁN a nyála, egyértelmű hogy a cumi és környéke és reggelre durvul a helyzet, viszont cumit csak éjjel kap és a nyála is főleg akkor csorog ki a szájából, nem tudom kizárni hogy melyik a ludas. Megpróbáltam a cumit helyettesíteni egy aventes cumisüveg cuclirészével hogy fogja a kezében míg elalszik és akkor nem lóg a szájában folyamatosan mert kiejti ha elalszik, de nem aludt el ezzel. Találkoztatok már ilyennel, bevált valamilyen krém (Locoidtól elmúlik, de az szteroidos), ha valaki szuper megoldást tud cumi elhagyására 16 hónaposnál, azt is szívesen veszem, köszönöm hogy elolvastátok!

#krém #ekcéma #nyálkiütés #cumi elhagyása
2012. máj. 25. 08:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7-8-as válaszoló, valaki módszeresen csak téged pontoz le, nem tudom miért:-(
2012. máj. 25. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk is volt hasonló problémánk, persze nem volt ilyen durva. A háziorvosunk ELOCOMOS krémet írt fel, amit a gyógyszertárba kevertek ki, és kb 2-3krémezés után el is múlt. Nem is jött elő többször.

Egy próbát ez is megérhet. :)

Majd írd meg, hogy mi lett a babáddal, segített-e valami?

Jobbulást!

2012. máj. 25. 14:32
 13/17 anonim ***** válasza:
az én lányomé is ilyen... mióta tejet kap, de erre csak most jöttem rá. megint tápszert adok neki, sokat javult azóta. amúgy a mi dokink azt mondta, ekcéma+gomba, pimafucortot, elocomot adott.
2012. máj. 25. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ismerős a helyzet. Habár nálunk csúnyább volt.

A doki szerint ekcéma volt, szerintem nem. Így én kis sem váltottam a kenőcsöt. De vmi más gyógyszertárit is írt fel, attól pedig csak rosszabb lett.

Egyik ismerősöm pedig a következőt ajánlotta, ami náluk is bevált: Teavajjal kell kenegetni, naponta többször is, éjszakára is bekenheted. Ezt pedig nyugodtan nyalogathatja, nem lesz tőle baja. (Kicsit bödös) :-)

Komolyan mondom, 2-3 nap alatt teljesen rendbejött a kis arca a lányomnak. Aztán mikor megint kezdett kipattogni a nyáltól, megint kentem.

Már annyi embernek ajánlottam itt, de senki nem jelzett vissza. Biztos hülyeségnek tartották (vagy engem tartottak hülyének).

Mondjuk mikor meghallottam, én is elég furcsán néztem, napokig vaciláltam, hogy ki merjem-e próbálni.

Örülök, hogy megtettem!!!!

2012. máj. 25. 22:57
 15/17 A kérdező kommentje:
annyira örülök hogy ennyien írtatok,valamelyiknek be kell jönnie,mindenképp visszajelzek hogy melyik vált be!köszi!
2012. máj. 26. 00:41
 16/17 A kérdező kommentje:
megszületett a megoldás, Betadine-nal kell ecsetelni és rá jön az Elocom sokszoros higításban, ezt reggel és este és amikor ez nincs rajta gyógyszertári fürdetővel kell kenegetni hogy ne marja fel a nyála. Orvos szerint ez ekcéma és a fogzástól van, addig így lesz, míg ki nem bújik az összes foga sajnos, de most vagyunk a 3. napnál szinte mind begyógyult. Ezeket azoknak írtam, akik később idetévednek és hasonló a problémájuk.
2012. jún. 3. 11:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Perioralis dermatitis volt.Bethesda borgyogyaszaton tudnak ra megoldast.
2016. júl. 18. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!