Ebédidőben alvás, mi a jó megoldás?
Kisfiam 17 hónapos, és már csak egyszer alszik, de az elég változó 11:30-12:30 között általában.
Én azt a megoldást választottam, hogy ha látom 11 körül hogy nagyon álmos, akkor kb 11:20 kor kapja az ebédet, és 11:30-45 között ilyenkor el is ájul. A barátnőm szerint nem a lgjobb megoldás, ő ilyenkor 11 körül letette a gyermeket , és amikor felkelt 14 h körül akkor kapott ebédet. Mi a véleméynetek?
(én azért ezt választottam , mert reggel csak tjet iszik, kb 1 óra múlva kalács, v valmi kis reggeli, aztán 10 körül 1/2 alma pl, és ezért gondoltam az ebédre előbb mint utóbb)
Én is így csinálom, ma is fél 12-kor evett, 3/4-kor már aludt is. Nálunk nincs tízórai, így ebédet adok, éhgyomorra nem fektetem le.
Na meg a bölcsiben is így lesz, mert az én kislányom megy szeptembertől.
Egy jó ideig az én gyerekem is alvás után ebédelt, mert olyan álmos volt ebédidőben, hogy egy falat se ment le a torkán. Ébredés után viszont teleette magát.
De úgy látom a te gyereked reggelizik is és tízóraizik is, tehát nyugodtan kaphatná az ebédet alvás után.
Ha rendesen eszik álmosan is, akkor maradhat így, de ha keveset ebédel, akkor inkább ébredés után adj neki enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!