Antibiotikumot ki hogyan adja be a gyerekének? Sem kanálról, sem az üveg kupakjából nem sikerül. Fecskendő az utolsó megoldás, de az sem megy könnyen.
Csakis Nurofen csővel.
Ha egy adag több mint 5ml, akkor pedig Panadol Baby csővel, abba azt hiszem 8ml is belefér, vagy több.
Fontos, hogy a végét kicsit jobban be kell dugni (persze nem letolni a torkán!), mert ha csak ép beteszed a végét a szájába, akkor ki tudja köpni, ha meg annál egy kicsit jobban beteszed, akkor nyelő reflexszel lenyeli. Tapasztalat, mi is próbálkoztunk sokat. :o)
Jobbulást a kicsidnek!
Nekem a kupakkal úgy sikerült, hogy beletettem a hordozóba, a két kis pofiját finoman megfogtam 2 ujjal, és ezáltal pont úgy nyitotta a száját, hogy bele tudtam tölteni szó szerint. Továbbra is fogtam az arcocskáját ugyanúgy, és akkor nem tudta kiköpni, és kénytelen volt lenyelni.
Ezt azért kísérleteztem ki, mert a fecskendővel sem sikerült sehogyan se. Ügyes légy, esetleg próbáld így, ha a fecskendővel se megy.
Az én babám 2 hós volt ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!