Nem eszi a főzeléket! Mit csináljak?
8 hónapos. Az édes kajákkal (gyümölcs, tejpép, tejdesszert) semmi gond, befalja 10 perc alatt. De a főzelék!
Amit eddig kóstoltunk, megette, nem azzal van a baj, hogy válogatós. De ha olyanja van, és mostanában (3 hete) mindig ez van, abszolút nem akar főzeléket enni. Mindegy milyen ízt adok neki, saját gyártmány vagy bolti - nem eszi. Talán fél óra alatt sikerül beleimádkozni 50 grammot. Segítsetek, mi a baj vele?
Köszi, igen én is gondoltam, hogy "édesszájú" - talán ha az anyatej nem lenne ilyen édes a gyerekeink is hamarabb elfogadnák, szeretnék a nem-édes kajákat...
Milyen fűszereket tehetek már bele neki? Ez a bio ízesítő micsoda?
Arra is gondoltam, felcserélem a tízórait az ebéddel, hátha ebben a rohadt melegben (lakásban 26,5 fok), 2 óra körül a melegkajával van a baja és talán 11-kor jobban megenné a főzeléket.
Nekem az jött be, amit az első írt. Sőt, volt hogy belemártottam a kanalat a főzelékbe, majd a gyümölcsbe, és úgy adtam neki.
Általában 1 hét után már magában is ette a főzeléket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!