Hol kapok kiságyba való jó szivacsmatracot?
Figyelt kérdés
Kislányom nagy valószínűséggel allergiás a kókuszmatracra és ki akarom cserélni,de nem tudom,hogy milyenre érdemes!2012. máj. 24. 11:34
1/5 anonim válasza:
Bármelyik kisebb vagy nagyobb bababoltban, aukciós oldalakon.
Nekünk is egy szivacsmatrac volt a gyerek alatt, amit egy kisvárosi bababoltban vettem. Nem is mintás volt ráadásul, hanem tényleg egy alap szivacsmatrac. Elég sokáig, 2 éves koráig aludt rajta, de azon egy kicsi süppedés, penészfolt, semmi nem volt, mikor lecseréltük a kiságyat. Olyan, mint új korában. Még a következő gyerekem simán ki tudja majd használni. Nem olyan rosszak ezek, mint ahogy előadják.
2/5 anonim válasza:
Az IKEA-ban vettünk egy memóriahabos szivacsmatracot a lányomnak, már 1 éves elmúlt, de még mindig visszaáll eredeti formájára, és nem is volt drága. Antiallergén és van rajta egy levehető huzat is.
3/5 anonim válasza:
Ikeában vettünk a rácsos ágyba és a junior ágyba való szivacsmatracot is, mindkettő a legolcsóbb kategória volt, de abszolút kényelmes. Mi más ikeás termékekkel is elégedettek vagyunk, ráadásul ha mégsem válik be valami, vissza tudod vinni kicserélni. Ha meg tudod oldani, szerintem nézz körül ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!