Szerintetek baj ha ennyit van a kiságyba?
Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hónapos. Eddig csak ölben aludt el. Pár napja azonban ha álmos akkor elkezd nyűgösködni, és sehol nem jó neki csak a kiságyban, beteszem, viszont legalább még 45 percet nézelődik benne mire elalszik. Játékot nem teszek be hozzá. Ha megunta akkor elkezd nyöszörögni, akkor bemegyek hasra fordítom és alszik. Nem szeretném ha azt hinné, hogy a kiságy a játék helye.2012. ápr. 19. 08:35
1/4 anonim válasza:
Ez nem játék neki, egyszerüen így alszik el. ès szerintem szuper, mert 5 hós lassan a súlya is nagyobb lesz. Az enyém 9 hósan kérte ezt és azóta telejsen magától alszik el. ha néha nehezebben megy neki beülök mellé, de csak az kel hogy ott legyek.
2/4 anonim válasza:
Egy plüss állatot tehetsz be neki,az még nem játék,de segíthet az elalvásban.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is berakhatsz egy valamit.
2,5 évesem is úgy alszik el, hogy előtte "olvas" egy könyvet. Esténként általában még szól is, hogy akkor most vegyem ki a könyvet és oltsam el a kis lámpát. Nekik is valahogy "le kell zárni" azt, ami addig történt azon a napon.
4/4 anonim válasza:
A kiságy az ő birodalma, szerintem nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!