Normális, hogy ennyit alszik?
Mivan? :DDDDD
Persze, hogy örülj neki, hogy éjjel alszik!
Ami fontos, hogy ennek megfelelően nappal egyen többet, mint eddig, mivel éjjel kimarad az evés.
Ha a tejtermelés miatt aggódsz, akkor kipróbálhatod azt, hogy felkelsz fejni és lefagyasztod a tejet, ha nincs szükség rá napközben.
Egyébként az, hogy most alszik egész éjjel pár napja, távolról sem jelenti, hogy mindig így lesz. :D
Az én babám 3 hetes korától aludta át az éjszakákat :)) 4 hónapos koráig! Azóta minden éjjel kelni kell hozzá min. 1×. Volt persze pár jó este amikor nem kellett, de ez a ritka. Én akkor nagyon örültem, hogy átalussza, de sejtettem hogy ez nem lesz mindig így.
13 hós kiscsaj anyuja
Az én kisfiam 1,5 hónapos és mióta hazahoztuk a kórházból átalussza az éjszakákat. Viszont egész nap fent van.
Eleinte ébresztettük enni 2x, majd 1x, (védőnő tanácsára)most már csak akkor eszik éjjel, ha ő kelt minket, mert éhes.
Viszont egész nap fent van (9-21 között) és akkor eszik 5x-6x, szóval van hogy 2 óránként!
Én speciel örülök neki, mert bár a "nappali műszakban" 1 perc pihenés sincs, de legalább mindannyian jókat alszunk éjszaka! :)
Szia, az én lányom is átaludta az éjszakákat 2 hetes korától kezdve, méghozzá nem is akárhogyan, 12-13 órákat aludt egy huzamban, amit 4 hós korára 14 órára is kihúzott. Mondjuk ő nappal is aludt még sokszor. Most 11 hós lesz a jövő héten és egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor keltett éjszaka minket. Szóval nem biztos, hogy lesz rosszabb. A 2,5 éves fiam is jó alvó volt, de a lányka. A rekord éjszakai alvás 15.5 óra volt 9 hósan.
Az evésről: az én lányom, mivel éjjel aludt, mindig is egyel kevesebbszer evett, most is, napi 4-szer (néha csak háromszor). Akkor viszont hatalmas adagokat. Most is van, hogy benyom 40-50 dkg husit zöldséggel ebédre. Ez sosem volt gond, 6 hós koráig cicizett, utána a szilárdat kérte csak.
Szerintem örülj és élvezzétek ki, hagyd, hogy a babád irányítson ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!