Ma viszem a babámat a dél pestibe has-koponya-csípő ultrahangra. Van időpontom, de valaki le tudná írni hogy történik? Tisztába tudom ott tenni a babót? Ráadásul kb szoptatási időben leszünk ott. Vigyek neki lefejt tejet cumisüvegben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 06:20
1/4 anonim válasza:
Szia nekünk ugyan nem ott csinálták, és sajnos külön időpontokat kaptam rájuk időpontot, de nem kell félned, az egész procedúra nem tart 5 perceknél tovább. A hasi ultrahangnál a hasát kell szabadon hagyni, pelenka marad rajta, csak a hátánál kicsit lejjeb húzzák a pelust, mikor a veséket is megnézik, a koponya ultrahangnál a fej lágyrészénél vizsgálják- ezt a babák nem szeretik, általában sírnak, ha nincs cumijuk (nekünk nincs). A csípő utrahanghoz, pedig lekell venni a pelust, úgyhogy ott tisztába tudod tenni, ha kell. Tejet vihetsz neki, az mindig jól jön, főleg ha sírna, és kicsit megkell nyugtatni. Textil pelust mindenképp vigyél magaddal, vagy vmit amire lefekteted a kicsit, és valamit, amivel letörlöd a gélt, amivel összekenik.
2/4 anonim válasza:
Szia.Igaz hogy mi máshol voltunk de szerintem nagyjából egyformán zajlik a dolog. Nekünk szóltak hogy előtte 1,5órával már ne egyen a baba,a hasi uh miatt. Behívnak,levetkőzteted a picit,megvizsgálják,nálunk 10perc volt,és kész. Én utána beültem a kocsiba és megszoptattam mert nekünk is szopiidőben kellett menni.Volt anyuka aki a váróban etette meg,mert nem ért volna ki a kocsihoz,annyira éhes volt a baba.Ha nem akarod szopiztatni mások előtt akkor fejjél neki üvegbe,csomagold be alufóliába hogy kb egy hőmérsékleten legyen és ne hidegen kelljen neki inni.Ha van termoszod az még jobb.
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi a dél-pestiben voltunk. Minden úgy zajlott, ahogy az előzőekben leírták. max. 5perc az egész. A vizsgálón kívül van egy pelenkázó, ott tudod rendbe tenni a picit, ha szükséges + felöltöztetni a vizsgálat után. Nyugodtan vigyél neki cumit vagy egy kis játékot, amit szeret. Én két doktornőnél voltam; mind a kettő aranyos volt és nagyon figyelmes a picivel, tehát emiatt sem kell aggódnod. A folyosó elég nyüzsi, de ha téged nem zavar, ott is meg tudod szoptatni a picit.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2009. jún. 29. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!