Hol találok olyan éjjeli lámpát babaszobába, ami csillagokat (vagy formákat) vetít ki és forog? Tudnátok linket?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 21:43
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek sem rosszak, de kifejezetten olyat szeretnék ami forog is...
2012. máj. 22. 22:10
4/10 kíváncsicska válasza:
A facebookon van egy csaj aki brandonos projektort hirdet.Nem éjjeli lámpa Van hozzá 3 cd amin formák vannak plussz zenél is.Kérjek tőle elérhetőséget?Képet is tudsz nézni
5/10 anonim válasza:
Nekünk a Chicco van a belinkeltek közül. Mi nagyon szeretjük! A fénynek a színe folyamatosan változik, így olyan, mintha mozognának a csillagok. Mi a Metróban vettük, igaz 2 éve, de fele ennyibe került.
6/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem, a Brendonos nem igazán tetszik, a Chicco lehet jó lesz, ha nem találok jobbat...
Ilyen kellene:
Csak persze itthon nem árulnak ilyet:(
2012. máj. 23. 09:26
7/10 anonim válasza:
Húú! Nagyon tuti amit belinkeltél! Ebay- en nézd meg, tuti találsz ilyet!
9/10 anonim válasza:
Kemény 15$ ingyenes szállítással!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Itt még sosem vásároltam, hogy kell fizetni?? Kártyával? Nem tudom mennyire lehet gagyi, asszem kínai...De a képen jól néz ki amit a falra vatít.
2012. máj. 24. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!