3 és fél hós a babám. Azt vettem észre, h most kicsit be van rekedve (mikor gagyog, sírdogál akkor hallani, h kicsit rekedtes a hangja) de az orra nem folyik és nem is tüsszög, nincs hőemelkedése sem és amúgy mosolyog.. jó a kedve.
Van itthon Calcimusc-om, nem tudom, h adhatok neki egy fél ampullával mit gondoltok?
Sirastol. En nem adnek ra semmit, foleg nem kalciumot. Minek?
2012. máj. 22. 19:21
3/8 anonim válasza:
Szerintem holnap vidd el orvoshoz! Legalább megnyugszol ha nincs is baja.Miénk 3 éves és ha rekedt a hangja,már visszem is
2012. máj. 22. 19:27
4/8 anonim válasza:
elöbbi vagyok, a 3 évesnek adnak fél ampullával.kicsinek sok lenne
2012. máj. 22. 19:29
5/8 anonim válasza:
Nálunk is előfordult ilyen, a mi gyerekorvosunk azt mondta teljesen normális jelenség, néha előfordul egészséges csecsemőknél, és ha nagyon aggaszt vagy zavar akkor adjak neki folyékony kálciumot (nem calcimuscot mondott!)de különösebb teendő nincs vele magától elmúlik, így is lett.
2012. máj. 22. 19:42
6/8 anonim válasza:
Fél éves volt, amikor először kapott fél ampulla calcimuscot. Előtte nem volt rekedés.
Viszont nálunk a rekedtség volt az első jel minden egyes kruppos roham előtti napokban.
2012. máj. 22. 20:42
7/8 anonim válasza:
Ca kidet kéne adnod neki, ez újszülött kortól adható.
Én biztosan adnám neki, mert lehet a sírástól is, de lehet komolyabb probléma jele is. Nekem mindkét gyermekem kruppos, és a rekedtség gyakori előjele a gégegyulladásnak. Főleg akkor, ha a sírás hangja rekedtes.
Nem ijesztgetés, de figyeld nagyon éjjel.
2012. máj. 22. 21:07
8/8 anonim válasza:
A kislányom 3 hónapos volt, mikor ugyanezt "produkálta". Elvittem orvoshoz, és szerintem csak az én megnyugtatásomra Fenistil Junior cseppet írt ki rá, ami nem használt semmit, csak álmosította. Magától elmúlt...:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!