Kislányos anyukái a ti babátok is ilyen? (többi lent)
Szeret téged is, de téged egész nap lát (=un), apa pedig ritkán van otthon, ezért jobban örül neki.
Egyébként a nagylányom 3,5 éves, a mai napig nagyon apás, ha apa itthon van, akkor én le se vagyok sza*r*va. Ha apa nincs, akkor persze engem szeret.
A 1,5 éves lányom meg anyás nagyon, mindig is ilyen volt.
Bár az én lányom már 21 hónapos, mi pl ott tartunk, hogy éjjel ha felriad, apát szólítja. :-D Apa persze alszik, én szoktam mesélni neki reggel. Ő egyébként eleve azért akart kislányt első gyerekre, mert ők apásabbak. Ha nem vagyok a közelben, akkor persze 2 percenként kérdezi apát, hogy aja?, aja? :-)
Ne aggódj, inkább örülj és használd ki, hogy van némi szabadidőd a szolgálatból. :-)
Nekem mindig azt mondták a lányok apásabbak, ha ebből indulok ki, akkor ne aggódj.
Kislányom fél éves, de sokszor nem alszik el addig, amíg apa nem jön be hozzá...
Bár az én lányom már 21 hónapos, mi pl ott tartunk, hogy éjjel ha felriad, apát szólítja. :-D Apa persze alszik, én szoktam mesélni neki reggel. Ő egyébként eleve azért akart kislányt első gyerekre, mert ők apásabbak. Ha nem vagyok a közelben, akkor persze 2 percenként kérdezi apát, hogy aja?, aja? :-)
Ne aggódj, inkább örülj és használd ki, hogy van némi szabadidőd a szolgálatból. :-)
Nekem is mondták, mikor fiam született, hogy örüljek, mert milyen anyás lesz. Hát nem. Apa a minden! 3,5 éves, és még mindig apa-apa-apa. "Szerencsére" most már hiányzom neki az ovi miatt, így nekem is tud örülni délután, mikor érte megyek.
A lányom 1,5 éves, egyelőre úgy csimpaszkodik rám, mint egy kismajom, de elkezdődött, hogy minden reggel megsiratja apát, mikor elmegy. Kíváncsi leszek vajon ő is le fog-e tojni később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!