Mennyi idősen kezdett el kúszni-mászni babátok, és mennyi idősen tudott már egyedül, stabilan ülni?
Kúszott 7 hónaposan kb. 3-szor, amúgy gurult mindenhova. :)
Stabilan felülni 8 hónaposan tudott, 2 nappal később fel is állt. És majdnem 9 hónapos volt, amikor mászni is elkezdett. De azt meg nem csinálta sokáig, mert 10,5 hónaposan indult el, utána csak akkor mászott, ha elesett, és el kellett jutnia egy kapaszkodó hoz, ahol fel tud állni. :)
3 gyerekem van.
Első fiú: 5.5hósan forgott, olyan 6-7 hósan kúszott de nem sokat, 7.5 hósan elindult mászva, akkor egy héten belül ki is ült stabilan. 8.5 hósan állt fel kapaszkodva. 13.5 hósan indult el egyedül. (nem vezetgettem, nem ültetgettem sose).
Második, lány: 3 hónaposan forgott mindkét irányba, 6 hónaposan kezdett mászni, 6.5 hónaposan felállt, 10 hónaposan indult el egyedül.
Harmadik, fiú: 5 hónaposan kezdett forogni, kúszni nem kúszott csak hátrafelé, forogva közelített meg mindent, 8.5 hónaposan kezdett el mászni,és emiatt abból kiülni, felülni stabilan, most 9 hónapos, felállás nagyon arrébb van még szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!