Ezt a hintát használhatja már a 6hónapos fiam, aki még nem ül egyedül stabilan?
2010. dec. 14. 22:13
1/12 anonim válasza:
Mivel nincs stabil támasz, én biztos nem javasolnám egyedül még ülni nem tudó babának, az más kérdés, hogy gyorsan eljön az az idő, lehet, hogy néhány hét múlva már ok-s lesz.
2/12 anonim válasza:
stabilan ülni tudót tennék bele, tehát kb 6-7-8 hónapost, a baba fejlettségétől függően.
3/12 anonim válasza:
Hááát, én még nem ültetném bele, ha nem ül stabilan. Lehet, hogy tényleg csak pár hét...
Már megvettétek a hintát?
4/12 anonim válasza:
Ez lényegében ugyanaz,mint a sima ajtófélfás dudás hinta,csak variálható nagyobb életkorra.Az más kérdés,hogy sokkal több a hibalehetőség az illesztések miatt,és én már 8 éves gyereket nem ültetnék műanyag hintába,főleg úgy nem,hogy csak csomózások tartják a kötélen a hintát.Gyenge holmi,jó drágán.
5/12 anonim válasza:
Ja,és hogy kérdésedre válaszoljak:butaság h 3 hós kortól javasolják,egy átlag gyerek nem ül még 3 hós korban,ehhez pedig az kell,hacsak nem tudunk vmiről,pl. h dönthető a háttámla.
6/12 anonim válasza:
Sok értékelés van mellékelve hozzá,elolvastad?
7/12 anonim válasza:
Nekunk ilyen van:
Megtartja a hatat es nagyon szereti is. A kisfiam 6,5 honapos, kb 1 honapja hasznaljuk.
9/12 anonim válasza:
Azért írják, hogy 3 hónapos kortól, hogy minél többen megvegyék.
10/12 anonim válasza:
Ha nem ül stabilan, akkor ne ültesd még bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!