Hogy sikerült a babátok keresztelője? Volt esetleg utána összejövetel?
Remek volt! :) Végig sírta a templomban,majd amikor kiléptünk mint ha elvágták volna.Vittem én ropit innivalót de semmi nem hatott.Hála istennek senkit nem zavart mert csak őt keresztelték és a pap is megértő volt!
A másik két gyereknél nem volt semmi gond.
A kicsi 1 éves volt a keresztelésén,a nagyot fél évesen a középsőt pedig egy évesen keresztelték.
Az utána következő családi ebédet már nagyon élvezte!
Én vittem itatópoharat, mert csak az nyugtatta meg, ha azt rágcsálhatta. Bár máskor csak ivásra adtam oda neki, de akkor nyugodtan rághatta, mivel máskülönben ordított volna végig...
Lányomat 5 hónaposan kereszteltük és amúgy 7 hónapos koráig volt extrán sírós, így a keresztelő is kicsit sírósan telt (bár az itatópohár sokat segített).
Volt utána összejövetel - egy kis ebéd, egy kis beszélgetés. Jól sikerült és ott nem is volt nyűgös annyira a lánykám, ja és sokat aludt szerencsére. :)
Amúgy minden rendben zajlott a szervezést illetően.
Nekünk 1 hete volt, de szinte végig sírta, aztán ahogy kijöttünk a templomból, abbahagyta. (Kicsit megviselték az események:-))Utána elmentünk egy közeli étterembe, ott aludt egyet, aztán, amikor felkelt nagyon jó kedve volt. (7 és fél hónapos, lányka)
A fiam (ő 4 hónapos volt, amikor megkeresztelték) nem sírt egyáltalán, tök nyugodt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!