Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen húst adhatok 7,5...

Milyen húst adhatok 7,5 hónapos hasfájós babának?

Figyelt kérdés

A csirke és pulykahústól borzalmas hasfájása van. Pedig szívesen megeszi és szereti is mindkettőt. Halat, sertést vagy marhahúst próbálhatok már neki?

Amúgy is pocakfájós még mindig... Ezt sem igazán értjük, hogy miért...!?

2012. máj. 22. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kioktatni, de a tápszerváltás is istenien bekavar. Én egyszer akartam lecserélni, és egész éjjel fingott szegénykém és tekerte magát.

Amikor "váltogattál" adtad neki felesbe a tápszereket? Mert én úgy tudom, hogy váltásnál keverni kell az első pár adagot, hogy könnyebben felvegye az újat.

2012. máj. 22. 12:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem, nekem ezt nem is mondták :( Egyébként 5 hónapja eszi ugyanezt a tápot. Azelőtt meg összevissza.

Nálunk épp ez a baj, hogy kevés a puki, nehéz a kakilás /csak laevolac sziruppal tud/. És a hús meg még rátesz 1 lapáttal mert megfogja a pocakját...

Szóval nem egyszerű!

2012. máj. 22. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor szakértő!
2012. máj. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!