Tudom hogy hulye kerdes, de milyen egy hasfajos baba? Milyen tuneteket produkal, honnan tudom hogy hasfajos?
Figyelt kérdés
Bocsanat hogy ilyen hulyeseget kerdezek, de tenyleg nem tudom.
Kisfiam van hogy ok nelkul elkezd sirni, de fogalmam sincs hogy a hasa fajhat e vagy epp mas baja van. 2 honapos most.
Hala az egnek nem rendszeres a siras, es neha jon csak elo.
2012. máj. 6. 19:05
1/2 anonim válasza:
Akkor biztos hogy nem hasfájós, de attól függetlenül fájhat néha a pocija.A hasfájós babáknak általában a székletük ritka és emiatt nem tudnak a gázok távozni a belekből. Egyszóval a hasija fel van puffadva, ezt abból lehet észre venni hogy fölfelé huzigálja a lábát, és kemény a pocija, és megvigasztalhatatlanul sír.
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseged, es a valaszod
hat akkor mi csak neha vagyunk hasfajosak, a labfelhuzogatas egyszer-ketszer fordul csak elo, bar szeklet sajna ritkabban van, mert 3 hete tapszeres lett
2012. máj. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!