Mikortól lehet a baba ételeibe egy kis cukrot illetve sót tenni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 13:47
1/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő,hogy pici szőlőcukrot tehetek a tápszerbe 6-hós korától, a só meg szintén attól hiszen akkor már a hozzátáplálásnál pl.levesben pici van.
2/10 anonim válasza:
én is korán kezdtem...
4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást gyümölccsel,aztán jöttek a zöldségek, de egyszerűen nem volt hajlandó megenni íztelenül.Így már 6 hónapos korában sóztam PICIT a levest,krumplit,főzeléket és cukroztam PICIT pl a paradicsom/meggyszószt.
3/10 anonim válasza:
Én 7 hónaposan már "ízesítettem" egy pici cukorral illetve sóval azt az ételt, amibe illett. Persze nagyon enyhén.
4/10 krisztivan válasza:
Mivel még nem volt friss gyümölcs amikor kezdtük a kanalazást ezért én mirelit gyümit adtam neki.Rögtön cukroztam.Mértékkel.Aztán nem akarta megenni a zöldségeket és mire rájöttem,hgy íztelen addigra a hajam kihullott.Kb.1 hónap volt.Szóval kb.6 hós korától pici cukor ,7 hós korától pici só ment a kajájába:-))
5/10 A kérdező kommentje:
Én eddig nem cukroztam és sóztam semmit,10 hós a babám de ma már tettem bele.Köszönöm a segítséget.
2012. máj. 6. 14:23
6/10 anonim válasza:
Egy evesen kezdtem el sozni egy kicsit. Cukrot most se nagyon teszek semmibe, 15honapos.
7/10 anonim válasza:
6 hónaposan kezdtem el a hozzát.-t. Akkor már enyhén sós vízben főztem meg a husit. Ha valami cukrot igényelt, abba is tettem minimálisat. Ennyi nemhogy nem árt, de sztem szüksége is van rá.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen,főleg már 10 hónapos korban,Nálunk az orvos,védőnő csak 1 éves kor után mondta.
2012. máj. 6. 15:12
9/10 anonim válasza:
7-8 hónaposan,már nem ette meg ízetlenül,de csak olynba tettem amibe nem volt gyümölcs,vagy tejtermék
10/10 anonim válasza:
Én cukrozni nem cukroztam még semmit. Sózni viszont sóztam, a Himalája sóban pl rengeteg értékes ásványi anyag van. Mértékkel, de már 7 hós kora óta használom a sót. Mi amúgy sem eszünk semmit nagyon sósan, fűszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!